beats by dre cheap

Osim: Očekujem veliku podrškuDanas je ''plavom salonu'' stadiona ''Grbavica'', održana press konferencija povodom sutrašnje utakmice s Olimpicom. S novinarima su se družili menadžer Amar Osim i reprezentativac Ibrahim Šehić. Osim je najavio ofanzivu od prve minute i pozvao navijače da podrže tim u ovoj vrlo važnoj utakmici:

''Fudbal je igra koja se igra i na otvorenom i naša je obaveza da pripremimo teren. Kolo se ne treba odgoditi jer padavine nisu toliko velike. Pripremićemo teren i igraćemo sutrašnju utakmicu. Predstavnici Olimpica bili su nekorektni pred naš posljedni susret na ''Koševu'', jer su na sve načine htjeli spriječiti dolazak naših navijača na stadion. To će nam biti dodatni motiv za sutrašnju utakmicu'', kazao je menadžer ''plavih'' na današnjoj konferenciji.

Ibro Šehić također je optimista i vjeruje da će odbrana s njim na čelu pružiti dobru partiju:

''Prvo kolo je, naš teren i naši navijači dodatni su motiv, mada je naš menadžer veliki motivator i s te strane neće biti problema. Odbrana je malo izmijenjena ali dobro smo se uklopili  i neće biti nikakvih problema. Novi igrači su sjajni i Željo je jači nego jesenas'', kazao je golman.

Sutrašnja utakmica na rasporedu je od 17.30h,  nije sigurno da li će južna tribina biti spremna da primi najvatrenije navijače našeg kluba zbog velikih količina snijega.

:: FK Željezničar-Balkan Fan Club ::
http://zeljobalkanfanclub.blogger.ba
25/02/2011 20:11